Spoznajte člane zadruge GOLEZ Idrija - predstavljamo vam SMART IND D.O.O.

Znanje, tradicija in dolgoletne izkušnje na področju lesarstva so združeni v SMART IND d.o.o.. Les ne jemljejo le kot čudovito naravno bogastvo, temveč kot izziv v katerem hočemo zadržati in prikazati svojo identiteto.

20 letne izkušnje in proizvodne potenciale so združili v izdelavo kvalitetnega masivnega pohištva "od gozda do vašega doma". Razstavno-prodajni salon vam je na voljo v proizvodnem obratu v Godoviču, kjer je glavnina osnovne proizvodnje. V proizvodnem oddelku žaga se odvija primarni razrez in obdelava hlodovine. V oddelku masiva se izvaja sušenje lesa in izdelava raznovrstnih izdelkov ter polizdelkov, v glavnem iz evropskih drevesnih vrst. Proizvodnjo dopolnjuje še oddelek v Orehovljah, kjer se dokončno obdeluje in sestavlja masivno pohištvo. Njihova široka paleta izdelkov, polizdelkov in lesnih derivatov je prisotna širom sveta.

Podjetje je še posebej osredotočeno na oskrbo kupcev na področju vseh vrst lesnih ostankov – biomaso in si je pridobilo sloves tudi s kvalitetno oskrbo izdelovalcev oken, vrat ter parketarjev z lesnim repromaterialom. Komercialni oddelek trži poleg lastnega pohištva še notranja lesena vrata drugih proizvajalcev. Trudijo se, da bi bili vsak dan boljši in to nam  skupaj z vami  tudi uspeva.

Več o podjetju SMART IND d.o.o. najdete na njihovi spletni strani http://www.smartind.si/slo/